МАСАЖ НА КРАКА 30 мин. 15 лв.

Може да заплатите и с безконтактна карта VISA и MASTERCARD студиото предлага плащане с постерминал.

 

Масаж на крака

 

  30 мин. 15.00 лева 
     

Ние всички знаем колко релаксиращ може да бъде добър масаж на краката, особено когато сте били на краката си през целия ден. Краката ни са твърди работници и заслужават да бъдат поглезени – така че защо да не сe масажират по - често краката ни?

Реалността е, краката ни правят по-голямата част от работата на тялото ни. Те ни подкрепят където и да отидем, и да ги държи силени и гъвкави, редовен масаж на краката трябва да е част от ежедневието ни.

ПОЛЗИТЕ ОТ масаж на краката
масаж на краката се практикува в много култури в продължение на векове, като начин за подобряване на здравето и благосъстоянието. Днес, масаж на краката се използва от милиони по целия свят като форма на комплементарна и алтернативна медицина. Въпреки това много хора не осъзнават, какво удоволствие доставя масаж на краката.

Много от вашите вътрешни органи сетивни нерви са в краката ви. Чрез масаж, квалифициран масажист може да помогне за лечение и здраве чрез прилагане на натиск върху меридиан точките, които отговарят на определени органи. Това налягане ефективно изпраща енергия към отслабени или проблемните зони на тялото, насърчаване на физическо и психическо здраве.

 

Може да заплатите и с безконтактна карта VISA и MASTERCARD студиото предлага плащане с постерминал.

 

Ако имате въпроси ние Ви очакваме на:

телефон 0898453012

← Назад